Călin Fusu, patronul Bestjobs, atacă comisioanele brokerilor imobiliari investind 500.000 de euro într-o platformă de vânzări imobiliare

Autor: Roxana Rosu 02.04.2019

Agenţia imobiliară Casta.ro a primit o finanţare de 500.000 euro de la grupul Neogen, care s-a implicat în ultimii ani şi în alte platforme, precum BestJobs, Clever Taxi (vândută la Daimler) sau Vivre Deco.

Casta.ro, condusă de Radu Theodorescu, fost director de vanzări la imobiliare.ro, propune un nou model de business, înlocuind comisionul procentual din valoarea imobilului cu un onorariu iniţial de 100 euro, la care se adauga un onorariu de succes de 700 de euro in momentul in care proprietatea este vândută.

Pentru onorariul initial, Casta oferă vânzătorilor vizita unui expert imobiliar, evaluarea proprietatii, poze profesioniste, postarea anuntului de vanzare pe portaluri imobiliare, precum si asistenta la negocieri si finalizarea tranzactiei.

"Prin Casta Imobiliare vom oferi servicii de calitate clientilor nostri la un pret rezonabil. Vom veni cu o abordare diferita, eficienta, axata spre nevoile tuturor celor implicati in piata imobiliara din România." a declarat Radu Theodorescu.

Neogen este deţinut de antreprenorul român Călin Fusu şi de fondul de investiţii Tiger Global.