Emilia Crăciun, o corporatistă din Bucureşti, produce trufe şi batoane de ciocolată vegane după o investiţie de 3.000 de euro. „Până la sfârşitul anului sperăm să amortizăm investiţia şi chiar să obţinem profit.“

Autor: Florentina Niţu 03.04.2019

Emilia Crăciun a pus bazele bran­dului Liliem Truffles la începutul acestui an, în luna ianuarie, după ce a investit 3.000 de euro în aparatura necesară, din propriile economii. În prezent, ea lucrează şi în domeniul telecomunicaţiilor, afacerea fiind o pasiune, în curs de dezvoltare.

„Ideea de a-mi face o afacere mi-a venit după şase luni de la naşterea copilului. Atât eu, cât şi soţul meu avem un stil de viaţă sănătos şi am încercat să ne axăm pe nişa pro­duselor rawvegane şi vegane. Eram pa­sionată de dulciuri, dar nu m-am gândit nici­odată să fac un start-up în domeniul ali­mentar, având în vedere că eu lucrez în telecom. (…) Investiţia iniţială a fost de apro­xi­mativ 3.000 de euro, pentru achi­ziţio­na­rea aparaturii necesare“, povesteşte Emilia Crăciun, fondatoarea brandului Truffles.