Farmacia Tei şi-a majorat vânzările cu 32% în primul trimestru din 2019 şi a ajuns la 135 mil. lei. În prezent lanţul operează cinci farmacii

Autor: Mirabela Tiron 03.04.2019

Farmacia Tei, un business în re­tai­lul farma controlat de antreprenoarea Roxana Maftei, a finalizat primele trei luni din acest an cu afaceri de 135 de milioane de lei (29 mil. euro), în creş­tere cu 32% faţă de perioada si­milară a anului an­terior, potrivit oficiali­lor companiei.

„În patru luni deschidem o far­ma­cie Tei, pe 1.900 de metri pătraţi, într-un spaţiu de pe strada Pucheni, sector 5 (Rahova). Aceasta va fi cea mai mare farmacie din lanţ. Vom avea în cadrul aces­teia un raion cu produse Bebe Tei. Vrem să acoperim toate sectoarele din Bu­cureşti, dar ne uităm să ieşim şi în alte ora­şe din provincie. Când găsim un spa­ţiu care să ne avantajeze vom sem­na, noi avem nevoie de spaţii mari“, a spus pentru ZF Roxana Maftei, pro­prietara lanţului.

În prezent lanţul ope­rea­ză cinci far­macii, dar planul este să ajungă la mai multe unităţi atât în Capitală, cât şi în ţară.

Lanţul de farmacii Tei a finalizat anul 2018 cu afaceri de 96 de milioane de euro, în creştere cu 45% faţă de anul anterior. Bebe Tei a avut vânzări de 60 mil. euro în 2018, rulajul cumulat tre­când astfel de 150 mil. euro.