Cele mai bune locuri de muncă din Franţa: Băncile iau faţa unor angajatori precum Engie sau Orange

Autor: Alex Ciutacu 07.04.2019

De la bănci, până la retaileri şi firme de asigurări, preferinţele sunt variate pe piaţa muncii din Franţa, iar cel mai recent top realizat de platforma LinkedIn arată că BNP Paribas este principala alegere.

După ce a urcat şase poziţii faţă de topul de anul trecut, creditorul francez a fost numit „cel mai bun loc de muncă” în Franţa în topul de anul acesta.

Pentru a realiza „Top Companii”, platforma LinkedIn a urmărit patru piloni principali pentru fiecare companie, şi-anume gradul de interes şi de implicare pe care îl prezintă un business, precum şi procesul de recrutare sau fluctuaţia personalului.

Cu o bază de utilizatori ce trece de 610 milioane persoane, LinkedIn realizează astfel de topuri pentru a vedea ce companii se potrivesc mai bine cu ce ţări.

BNP Paribas are peste 200.000 de angajaţi la nivel global. Pentru a descuraja fluctuaţia de personal, BNP Paribas promovează programe de dezvoltare pentru carieră şi integrează diverse programe educaţionale şi patru centre de training gigant în Europa şi Asia.

Citeşte continuarea articolului pe www.businessmagazin.ro