Reynaers România: Piaţa de tâmplărie de aluminiu va creşte cu 5-10% în 2019, de la 60 mil.euro anul trecut

Autor: Roxana Rosu 10.04.2019

Reynaers Aluminium România, subsidiara locală a producătorului european de soluţii de aluminiu pentru construcţii cu acelaşi nume, estimează o creştere de 10% a cifrei de afaceri a companiei în acest an, în linie cu evoluţia pieţei de tâmplărie, evaluată la circa 60 milioane euro.

„Tendinţele ne arată că piaţa s-a maturizat, drept urmare atât industria, cât şi business-ul nostru evoluează organic, conform aşteptărilor. Creşterea domeniului în care activăm se datorează, în mare parte, rezultatelor obţinute în urma unui amplu proces de educare a pieţei, prin care s-au făcut cunoscute avantajele pe termen lung ale soluţiilor de înaltă calitate”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers România.

Compania estimează o evoluţie a pieţei de tâmplărie de aluminiu cuprinsă între 5 % şi 10 % până la finele acestui an. Dacă la nivelul anului 2018, reprezentanţii Reynaers România estimau o valoare a pieţei de aproximativ 60 de milioane de euro, pentru anul curent aceştia estimează o rată de creştere a domeniului cuprinsă între 5 % şi 10 %.