ING caută să închirieze 10.000 de metri pătraţi în viitorul proiect Dacia One de pe Calea Victoriei din Bucureşti

Autor: Bogdan Alecu 11.04.2019

În prezent, ING are sediul central în clădirea Crystal Tower de lângă Piaţa Victoriei, pe b-dul Iancu de Hunedoara, dar mai are contractate birouri şi în clădirea Opera Center de la Eroilor.



ING Bank România, a şasea bancă din România în funcţie de active, ia în calcul închirierea unui spaţiu de circa 10.000 mp de birouri în viitorul proiect Dacia One pe care belgienii de la Atenor vor să îl dezvolte pe Calea Victoriei, potrivit unor date din piaţă. Viitorul imobil de birouri va avea circa 12.000 mp supra­faţă închiriabilă.

ING a semnat în octombrie 2017 pentru 20.000 mp în viitorul imobilt Blue Rose Office Park, cel mai nou proiect al Portland Trust, aflat în curs de  dezvoltare în zonă Expoziţiei din nordul Capitalei. Banca va ocupa clădirea trei a proiectului, aproximativ 50% din supra­faţa totală închiriabilă a viitorului pol de afaceri. Alte două clădiri, cu suprafeţe de 8.000 mp, respectiv 14.000 mp, vor întregi centrul de afaceri din zona Expo­ziţiei, din vecinătatea staţiei de metrou 1 Mai. Construcţia proiectului va fi gata în perioada imediat următoare.