ZF Live. Marius Ciurariu, director de HR al Provident: Avem 1.700 de reprezentanţi de vânzări şi 50% dintre ei au fost clienţii noştri înainte

Autor: Alexandra Cepăreanu 13.04.2019

Un reprezentant de vânzări din cadrul Provident are un salariu fix de 1.900 de lei brut, la care se adaugă partea variabilă, care poate ajunge la aproximativ 3.000 de lei.



Instituţia financiară nonbancară (IFN) Provident, care acordă credite de consum pe termen scurt, are în pre­zent 1.700 de reprezentanţi de vânzări în toată ţara, dintre care 60% lucrează la pro­gram normal de opt ore (full-time) şi sunt din mediul urban. De altfel, peste jumătate dintre reprezen­tanţii de vânzări ai Provident au fost clienţii instituţiei înainte de angajare, a spus Marius Ciurariu, director de HR al Provident, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„O parte dintre reprezentanţii de vânzări, respectiv 50%, au fost clienţii noştri, adică au testat produsele înainte. Cei mai mulţi dintre ei, 1.020, au vârsta peste 45 de ani, adică sunt pensionari, fiind urmaţi de profesori, cadre medicale şi funcţionari publici. Pot să spun că 75% dintre angajaţi sunt femei“, a spus Marius Ciurariu.