Ţiriac a bătut palma cu Regus, operatorul de spaţii de coworking, pentru 3.600 mp în Ţiriac Tower. “Pe măsură ce construcţia va fi gata, ne aşteptăm să semnăm noi contracte de închiriere.”

Autor: Bogdan Alecu 20.04.2019

Spaţiile de tip coworking s-au impus treptat ca un nou jucător pe piaţa birourilor.



Ţiriac Imobiliare, divizia de real estate a Ţiriac Holdings, a semnat cu Regus, operatorul de spaţii de co-working, pentru 3.600 mp de birouri în viitorul proiect Ţiriac Tower pe care miliardarul îl construieşte în prezent lângă Piaţa Victoriei.

„Am semnat un contract cu cei de la Regus pentru 3.600 mp de birouri. De asemenea, avem discuţii avansate şi cu alte companii. Pe măsură ce construcţia va fi gata, ne aşteptăm să semnăm noi contracte. Ţiriac Tower este singura clădire de birouri în construcţie din jurul Pieţei Victoriei, iar acest lucru reprezintă un avantaj“, a spus Bogdan Cernescu, managing director la Ţiriac Imobiliare.

Spaţiile de co-working încep să reprezinte unul dintre cei mai mari şi importanţi chiriaşi de pe piaţa birourilor din Bucureşti. Spre exemplu, dacă anul trecut Mindspace a închiriat 12.000 mp din Globalworth Campus, City Offices şi Bucharest Tower Center din Capitală, americanii de la WeWork discută deja cu Forte Partners pentru a închiria circa 8.000 mp în proiectul Matei Millo de lângă Palatul Telefoanelor.