Agricover a avut un profit de 13,2 mil. lei în 2018. Anul acesta investeşte în optimizarea şi dezvoltarea produselor şi serviciilor

Autor: Florentina Niţu 15.04.2019
Compania Agricover, subsidiară a Agricover Holding, un grup controlat de omul de afaceri de origine iraniană Jabbar Kanani, a ajuns în 2018 la afaceri de peste 1,64 miliarde de lei şi un profit de 13,2 mil. lei din distribuţia de inputuri pentru agri­cul­tură, servicii de însilozare şi comerţ cu cereale şi oleaginoase şi activităţi de abatori­zare, procesare şi comer­cializare a cărnii de porc. 

Anul acesta, compania inves­teşte în eficien­ti­za­rea activităţii de producţie, optimizarea portofo­liului de produse şi a ca­na­lelor de distribuţie şi îşi pro­pune continuarea creş­terii sănătoase prin exti­n­de­rea portofoliului de so­luţii specializate. La începutul lunii aprilie, grupul a în­fiinţat o nouă com­panie Abatorul Periş SA, care va prelua activităţile diviziilor de agrobusiness şi agrofood. Mai exact, prin această companie va fi pro­cesată şi comercializată carnea de porc. Vizând astfel creşterea profitabilităţii afa­cerii.