Sfatul brokerilor de asigurări europeni pentru intermediarii locali: Trebuie să vă asiguraţi că sunteţi la masa discuţiilor cu autorităţile şi că vă faceţi vocea auzită

Autor: Anelis Baciu 15.04.2019

Piaţa brokerajului în asigurări atât la nivel euro­pean, cât şi la nivel local este în prezent asaltată de nu­meroase schimbări legislative, de aceea este im­portant ca brokerii să se asigure că sunt implicaţi în discuţiile cu pri­vire la noile reglementări şi că vo­cea lor este auzită, a spus Paul Carty, preşedintele comi­tetului pen­tru afaceri europene din ca­drul asociaţiei europene a inter­me­diarilor din asigurări (BIPAR).

În ceea ce priveşte regle­men­ta­rea, trebuie să vă asiguraţi că sunteti la masa discuţiilor cu au­to­rităţile pentru că dacă nu sunteţi acolo în­sea­mnă că sunteţi su­biectul aces­tora. Una dintre funcţiile noastre ca asociaţie re­pre­zentativă este să ne asigurăm că bro­kerii sunt la masa discuţiilor, că influenţează di­recţia, deciziile care urmează să fie luate. Rolul prin­cipal al asociaţiei voastre locale, precum şi al aso­ciaţiei euro­pene este să se asigure că vocea bro­kerilor este auzită, le-a transmis Carty brokerilor din UNSICAR în cadrul conferinţei anuale a aso­ciaţiei locale.