ZF Live. Cristina Filip, casa de avocatură Filip & Company: OUG 114 a pus pe hold investiţii de cel puţin 2 miliarde de euro. Ordonanţa a produs un şoc şi este greu să explici clienţilor ce vrea guvernul de fapt

Autor: Alexandra Cepăreanu 15.04.2019

Investitorii vor continua să dezvolte proiecte, în ciuda prevederilor Ordonanţei 114, pentru că piaţa şi consumatorii cer implementarea lor.

 



Cristina Filip, avocat cu expe­rienţă de 20 ani şi managing partner al casei de avocatură Filip & Company, a spus că primul trimestru (T1) al anului 2019 a venit cu discuţii importante pentru viitoare proiecte din capitale de business precum Londra sau Viena, motiv pentru care estimează că şi T2 şi T3 din acest an vor fi la fel de intense, urmând ca în ultimul trimestru (T4/2019) lucrurile să se corecteze.

„T1 a fost mult mai intens şi mai fierbinte decât ne aşteptam. În sensul că noi am fost în contact cu capitale de business precum Londra, capitale regionale cum este Viena, şi la ei motoarele au scăzut pe sfârşitul anului 2018. Noi nu am văzut aşa ceva în România. Ei scădeau şi la noi intrau proiecte şi oferte şi erau cereri, iar acest lucru s-a menţinut. T2 şi T3 o să arate foarte bine şi aşteptăm să vedem cum se corectează lucrurile pe sfârşitul anului“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Cristina Filip, managing partner al casei de avocatură care îi poartă numele.