Alexandru Reff, country managing partner, Deloitte: Vorbim prea mult despre salarii şi prea puţin despre retenţia angajaţilor. Mergem la Londra să le spunem studenţilor români că pot avea o carieră în România

Autor: Alina-Elena Vasiliu 16.04.2019

Alexandru Reff: „Vom organiza un eveniment la Londra unde vom merge să vorbim cu 100 de studenţi români de acolo despre cât de mult te poate împlini o carieră în România“.



Mediul de muncă a devenit un aspect tot mai important pentru angajaţii zilelor noastre, motiv pentru care angajatorii trebuie să acorde acestuia cel puţin aceeaşi importanţă pe care o acordă remuneraţiei, este de părere Alexandru Reff, country managing partner, Deloitte România. El a fost prezent ca speaker la conferinţa ZF „Liderii economiei locale. Top 1.000 cele mai mari companii din România. Puterea exemplului“, care a avut loc săptămâna trecută în Bucureşti.

„Vorbim prea mult despre salarii şi prea puţin despre retenţia angajaţilor şi modul în care îi putem face productivi. E nevoie să reinventăm modul în care muncim, iar asta nu ţine doar de a plăti mai mult, ci şi de flexibilitate, de experienţele personalizate pe care le oferim fiecărui angajat, în funcţie de priorităţile sale. Apar forme nerigide de angajare, ecosisteme deschise“, a spus Alexandru Reff.