Interviu David Evans, Optim Project Management, firmă care coordonează lucrările din şantiere: Trebuie să atragem românii să lucreze în construcţii. Pe termen lung nu e o idee bună să aducem străini să muncească pe şantiere

Autor: Alina-Elena Vasiliu 16.04.2019

Afacerile Optim Project Management în România au fost de 28,5 mil. lei în 2018, în creştere cu 10% faţă de 2017.Optim Project Management, o companie care coordonează lucrările de construcţii de pe şantiere, din momentul achi­zi­ţiei terenului până la livrarea proiectului, şi-a majo­rat afacerile din Ro­mânia cu circa 10% în 2018, pe fondul lucrărilor pe care le-a gestionat în vederea ridicării mai multor fabrici.

„Am înregistrat o expansiune a businessului în 2018, cu o cifră de afaceri totală de aproape 33 de milioane de lei, cuprinzând Optim Project Management România, Optim Project Management Bulgaria şi Serbia, Optim Engineering Solutions. Profitul a fost de 2 milioane de lei. La nivelul grupului, am avut 150 de angajaţi şi colaboratori”, spune David Evans, director al Optim Project Management.