ZF HR Trends 2019. Andra Antonescu, chief human resources officer. Cegeka: Vrem să ajungem la cel puţin 1.000 de angajaţi în România în următorii cinci ani

Autor: Adelina Mihai 16.04.2019

„În sectorul IT a devenit deja o normă să avem program de lucru flexibil. Nu stă nimeni să contorizeze când vii şi când pleci de la serviciu în acest domeniu, important e livrabilul“.



Compania belgiană Cegeka, specializată în furnizarea de soluţii software şi de infra­structură IT, a ajuns la 530 de salariaţi pe plan local, după o creştere de 10% a efectivului de personal anul trecut.

„Anul trecut am avut o creştere de cel puţin 10% a numărului de angajaţi şi planurile sunt în continuare de creştere. Suntem 530 de angajaţi şi în următorii cinci ani vrem să ajungem la cel puţin 1.000. (...) În 2019 vrem să creştem cu cel puţin 150 de angajaţi“, a spus Andra Antonescu, chief human resources officer în cadrul companiei Cegeka.

Ea a fost unul dintre speakerii conferinţei ZF HR Trends 2019, organizată în luna martie în Bucureşti.

În ceea ce priveşte pachetele de beneficii oferite angajaţilor, dincolo de ser­viciile medicale private, compania lucrează la implementarea unei abordări persona­lizate a beneficiilor, prin care angajaţii să îşi poată selecta, în baza unui buget alocat de angajator, ce beneficii doresc.