Gigantul american Qualitest şi compania de jocuri Playtika au deschis un centru R&D la Bucureşti unde vor să angajeze peste 400 de specialişti IT. „Procesul de recrutare a început deja şi continuă. Am angajat deja 120 de persoane. Centrul din Bucureşti este un hub de inovaţie pentru noi jocuri.“

Autor: Ioana Nita 16.04.2019

Qualitest, cea mai mare companie de testare software şi asigurare a calităţii, s-a aliat cu Playtika, companie israeliană de jocuri deţinută de un consorţiu de firme chinezeşti condus de Giant, pentru a deschide un centru de cercetare-dezvoltare în România, la Bucureşti, unde a recrutat deja 120 de persoane. Planul celor două companii este să ajungă la peste 400 de angajaţi în următorii 2-3 ani.

„Qualitest, împreună cu Playtika, clientul nostru, a ales să deschidă campusul şi centrul de excelenţă în România datorită pregătirii de top a programatorilor români şi a inginerilor de testare software, recunoscută la nivel mondial şi care a atras până acum branduri globale din regiune“, a declarat pentru ZF Tali Shem Tov, managing director în cadrul Qualitest pentru centrele din Israel şi Europa de Est. Investiţia în centrul din România s-a situat la 6 milioane de dolari şi a fost realizată de Playtika în parteneriat cu Qualitest.