PayU a lansat o linie de credit online, care poate ajunge şi la 20.000 lei

Autor: Ioana Nita 16.04.2019
Compania PayU, specializată în procesarea de plăţi online, a lansat serviciul PayU Online Credit, care le oferă consumatorilor posibilitatea de a cumpăra oricând online tot ce îşi doresc şi să plătească atunci când este convenabil pentru ei. Variantele puse la dispoziţie de serviciul PayU Online Credit sunt plata în 30 de zile, pentru achiziţii între 50 lei şi 20.000 lei, şi plata în rate online flexibile, de la 4 la 60 de luni, pentru achiziţii între 300 lei şi 20.000 lei. Consumatorilor li se va aloca o limită de credit la prima tranzacţie pe care o pot folosi aşa cum îşi doresc, în oricare dintre magazine online partenere cu PayU. Noua metodă de plată este lansată în parteneriat cu TBI Credit IFN SA, specializat în soluţii de finanţare la punctele de vânzare (POS) digitale, parte a TBI Bank. Primii comercianţi din portofoliul PayU care au implementat această metodă de plată sunt PC Garage şi Flanco, urmând ca în perioada următoare să fie integrată în mai multe magazine online partenere PayU. 

,,PayU Online Credit este noua soluţie prin care consumatorii pot profita de toate reducerile online şi pot cumpăra tot ce îşi doresc, fără să îşi facă griji privind suma disponibilă în acel moment pe card sau în portofel. Pentru comercianţi, este modalitatea prin care vin în întâmpinarea nevoii cumpărătorilor de a achiziţiona atunci când îşi doresc sau când au nevoie de produs, oferindu-le posibilitatea de a plăti la un termen convenabil. La final, rezultatele se văd într-o experienţă de cumpărare şi o rată de conversie mai bune”, a declarat  Elena Gheorghe, director dezvoltare de business în cadrul PayU România.

Procesul de achiziţie este simplu şi rapid, consumatorii putând obţine un împrumut online chiar şi în câteva secunde (începând de la a doua tranzacţie realizată prin PayU Online Credit).

Plata în rate online este una dintre metodele de plată preferate ale românilor. ,,În prezent, peste 35% din tranzacţiile online înregistrate în sistemul PayU sunt achitate în rate. Iar valoarea medie a unui coş de cumpărături plătit în rate poate fi şi cu 75% mai mare decât pentru cele achitate printr-o altă metodă de plată, în perioadele de reduceri”, a precizat Elena Gheorghe.