Familia Daraban din Cluj pariază pe nişa produselor pentru bebeluşi şi vrea să dezvolte o reţea de magazine, o investiţie de 4 mil. dolari

Autor: Georgiana Mihalache 18.04.2019

Cei doi antreprenori vor să aducă pe piaţă brandul american de haine pentru bebeluşi Carter’s.



Cosmin şi Cristina Daraban, o familie de antreprenori din Cluj care a pus pe piaţă distribuitorul de produse pentru copii Bebe Brands în 2006, vor să aducă brandul american Carter’s de haine pentru bebeluşi sub care să deschidă mai multe magazine în România, Ungaria şi Republica Moldova în următorii doi-trei ani.

Investiţia s-ar ridica în medie la circa 4 milioane de dolari în următorii trei ani, iar anul acesta urmează să fie deschis primul magazin într-un mall din Capitală.

„O să deschidem retail propriu, magazine monobrand Carter’s în malluri în toată regiunea. Am semnat un nou contract pe o altă companie din grupul nostru şi avem exclusivitate pentru brandul Carter’s, care este numărul 1 în Statele Unite la tot ce înseamnă hăinuţe pentru copii, în special pentru nou-născuţi. Urmează să dezvoltăm businessul acesta“, a spus pentru ZF antreprenorul Cosmin Daraban.