Menatwork, un grup italian cu 4 fabrici de materiale de construcţii lângă Bucureşti a avut în 2018 afaceri de 50 milioane euro, plus 20%. „Piaţa este vulnerabilă. Este o provocare să ne concentrăm pe creştere şi dezvoltare, şi nu pe apărare şi adaptare continuă“.

Autor: Alina-Elena Vasiliu 19.04.2019

Grupul de companii din construcţii Menat­work, care integrează şapte firme, şi-a majorat vânzările cu circa 20% în 2018 şi a ajuns la o cifră de afaceri totală de peste 50 de milioane de euro.

„Anul 2019 va fi unul de consolidare, în care vom urmări întărirea relaţiilor cu partenerii – furnizori şi clienţi. Pentru Arca Studio Construct, firma prin care comercializăm şi instalăm produsele (cea mai mare companie din grup – n. red.), ne propunem o cifră de afaceri de 35 de milioane de euro, în creştere faţă de anul trecut cu 15%. În ceea ce priveşte echipa, urmărim creşterea, prin atragerea viitorilor angajaţi cu un profil tehnic-comercial dezvoltat, care să fie în măsură să susţină linia pe care s-a înscris grupul“, spune Monica Grafu, director general al grupului Menatwork.