Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un digital marketing manager: între 7.900 şi 12.600 de lei net pe lună

Autor: Adelina Mihai 19.04.2019

„Aceste posturi sunt extrem de complexe şi bine recompensate, ca urmare a experienţei şi a expunerii candidaţilor la proiecte variate, dar şi a competenţelor din zona tehnică în permanentă actualizare, pe care trebuie să o stăpânească foarte bine.“



Venitul salarial al unui digital marketing manager variază între 10.000 şi 16.000 de lei brut pe lună, arată datele de pe piaţa de recrutare. În valori nete, veniturile salariale ale unui digital marketing manager se încadrează astfel între 7.875 de lei net şi 12.600 de lei net pe lună, potrivit calculelor ZF realizate cu ajutorul platformei calculatorvenituri.ro.

„Zona de digital marketing este din ce în ce mai căutată în ultimii ani, iar în viitor este clar că va cunoaşte o importanţă cel puţin la fel de mare, dacă nu în creştere. Experienţa şi expunerea candidaţilor la proiecte cât mai de succes sau mai variate, precum şi zona tehnică în permanentă actualizare şi schimbare pe care trebuie să o stăpânească foarte bine fac ca aceste posturi să fie extrem de complexe şi deci bine recompensate“, a explicat Oana Botolan Datki, SEE managing partner al companiei cu activităţi în sectorul resurselor umane CTeam Human Capital.