Haris Hanif anunţă planurile Orange Money: Ţintim o creştere graduală, nu să convertim peste noapte 5-6 milioane de clienţi. „Suntem aici pe termen lung, nu vrem să vindem toate produsele astăzi, nu acesta este planul.“

Autor: Adrian Seceleanu 22.04.2019

Orange, liderul pieţei locale de telecom, companie cu 10 milioane de clienţi şi un business anual de peste 1,1 mld. euro, are un plan de creştere pe termen lung pe piaţa de servicii financiare mobile, care prevede adăugarea „lentă şi treptată“ de produse şi funcţii noi pentru serviciul său Orange Money, lansat la finele anului 2016.

„Suntem aici pe termen lung, nu vrem să vindem toate produsele astăzi, nu acesta este planul. Nu vrem să convertim peste noapte 5-6 milioane de clienţi (în utilizatori ai Orange Money - n. red.), nu va funcţiona aşa“, a declarat într-un interviu pentru ZF Haris Hanif, bancherul recrutat de liderul pieţei locale de telecom să-i conducă expansiunea în lumea serviciilor financiare mobile. „Încet şi gradual ne îmbunătăţim produsul, funcţiile, serviciile şi până acum rezultatele au fost peste aşteptările mele“.