Cătălin Mahu, lanţul de restaurante La Mama: Chiriile sunt prea mari. „Este un dezechilibru între valoarea pe care o cere proprietarul pentru chirie şi puterea spaţiului de a genera venituri.“

Autor: Alexandra Cepăreanu 22.04.2019

Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante La Mama, cu afaceri de 4,4 mil. euro în 2018, are în plan pentru anul acesta să mai deschidă două noi locaţii sub brandul La Mama, dar spune că nu găseşte spaţiile necesare. Una dintre piedici este chiria prea mare pentru cât business poate genera spaţiul, a spus el la ZF Live. „Anul acesta intenţia mea este să deschid măcar două restaurante stradale în zona de nord sau în zona centrală a Capitalei. Din păcate nu se mai găsesc spaţii de restaurante şi nu s-au deschis chiar atât de multe încât să nu mai existe loc pentru altele. Aici este un dezechilibru între valoarea pe care proprietarul o cere pe chiria unui spaţiu şi puterea acelui spaţiu de a genera venituri“. În prezent, La Mama operează şase restaurante în Bucureşti.