ZF Live. Răzvan Puchici şi Ivona Amariţei, biroul de arhitectură Cumulus: Acum în Bucureşti sunt patru hoteluri de brand care se află în etapa de execuţie în prezent. Avem un client care investeşte 90 mil. euro în hoteluri de brand

Autor: Alexandra Cepăreanu 23.04.2019

Răzvan Puchici: Oferta hotelieră nu a ajuns să satisfacă cererea de pe piaţă şi este un apetit foarte intens pentru a investi în servicii de cazare şi în serviciile conexe cazării – partea de business şi partea de evenimente.

Dezvoltatorul hotelier Apex Alliance, controlat de investitori lituanieni, a investit aproximativ 90 de milioane de euro în deschiderea a patru hoteluri de brand, care se vor adresa mai multor segmente de piaţă, precum zona de birouri (Courtyard by Marriott din Pipera), zona turistică (Moxy by Marriott International), zona de tranzit (Hilton Garden Inn din Otopeni), au spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Răzvan Puchici, senior managing partner, Cumulus şi Ivona Amariţei, senior partner, Cumulus. Biroul de arhitectură Cumulus a luat naştere prin fuziunea a trei birouri de arhitectură din Bucureşti (PZP, SYAA şi Arxtudio) şi este activă pe piaţa locală din 2017. Anul trecut, Cumulus a înregistrat afaceri de peste 1 milion de euro.