Distribuitorul Black Tech are în plan să deschidă în Capitală un al doilea magazin dedicat produselor gigantului chinez Xiaomi

Autor: Alex Ciutacu 23.04.2019

Dan Amariei, director vânzări la Black Tech Group: Investiţia în primul magazin de pe piaţa locală s-a ridicat la 250.000 de euro.



Distribuitorul Black Tech Group SRL, companie controlată de antreprenori chinezi, cu afaceri de 22 mil. lei în 2018, care a deschis săptămâna trecută în Bucureşti primul magazine Mi Store de pe piaţa locală, prin care comercializează produsele gigantului chinez Xiaomi, al patrulea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, îşi propune să deschidă şi a doua unitate în Capitală până la finalul anului.

„Noi am început în 2018 distribuţia exclusivă de produse Xiaomi şi s-a creat o legătură cu partenerii din piaţă. Acum, acest magazin este susţinut de Xiaomi, pentru că era momentul să consolidăm prezenţa în România. Sperăm să deschidem şi al doilea magazin în Bucureşti până la finalul anului”, a declarat pentru ZF Dan Amariei, director vânzări la Black Tech Group.