Dorin Odiaţiu, Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director, Orange România: Tarifele în România sunt printre cele mai mici, calitatea serviciilor printre cele mai bune, iar contribuţiile la stat rezonabile. Noi ne dorim ca acest echilibru să rămână şi în viitor

Autor: Ştefan Stan 23.04.2019

5G este noul nivel la care ajunge conectivitatea. Este necesar şi este logic în acelaşi timp să dezvoltăm noul nivel, atât pentru conectivitate ca beneficiu direct, cât şi indirect, în condiţiile în care pe baza aplicaţiilor noastre se vor pune bazele dezvoltării altor industrii, a declarat Dorin Odiaţiu, Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director, Orange România, în cadrul ZF Mobilio 19. 

”Tarifele în România sunt printre cele mai mici, calitatea serviciilor printre cele mai bune, iar contribuţiile la stat rezonabile. Există un triunghi între aceste trei elemente, un echilibru de păstrat. Noi ne dorim ca acest echilibru să rămână şi în viitor, respectiv statul să încaseze o sumă rezonabilă pentru 5G, tarifele pe care le oferim clienţilor să rămână la nivelul pe care şi-l doresc şi să continuăm acest ecosistem mai departe. Contează ca acest echilibru să se păstreze aşa cum este acum”, a spus el.