După 7 ani, Michal Szczurek pleacă de la conducerea ING Bank România şi preia poziţia de director de retail la ING Asia. Olandezii încă nu au anunţat noul şef de la Bucureşti

Autor: Claudia Medrega 26.04.2019

Polonezul Michal Szczurek, 47 de ani, care a fost CEO al ING Bank România timp de aproape 7 ani, perioadă în care ban­ca a urcat pe locul şase în topul după active, va prelua funcţia de director de retail în ING Asia, mandatul său urmând să înceapă de la 1 iulie 2019.

„În acest an, ING Bank România săr­bă­toreşte 25 de ani şi asta mi-a permis să mă uit în urmă nu doar la cei 7 ani petrecuţi aici, ci la tot ce au creat oamenii din ING. Şi spun creat pentru că doar prin efortul şi de­di­carea lor am ajuns a şasea bancă din Ro­mâ­nia, fără achiziţii externe. ING România e mai mult decât un start-up de succes, care a crescut într-o bancă serioasă şi relevantă. Am schim­bat viaţa românilor făcând ban­kin­gul mai accesibil, eficient şi prietenos, am economist timpul clienţilor şi simplificat efor­tul lor, reuşind într-adevăr să îi susţi­nem să fie cu un pas înainte atât în viaţa pro­fesională, cât şi în cea personală“, spune  Michal Szczurek, CEO al ING Bank România.