Noul director al companiei Aeroporturi Bucureşti este George-Alexandru Ivan, cu un mandat provizoriu de 4 luni. El vine în locul lui Gabriel Stroe, care a fost revocat

Autori: Dorin Oancea , Mediafax 26.04.2019

George-Alexandru Ivan este noul director al Companiei Naţionle Aeroporturi Bucureşti, cu un mandat provizoriu de 4 luni, ce poate fi prelungit cu încă două luni, a decis Consiliul de Administraţie al companiei.

Consiliul de Administraţie l-a revocat din funcţie pe Gabriel Stroe, pentru că nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale.

George-Alexandru Ivan ocupa temporar şi funcţia de director general adjunct - Direcţia Dezvoltare şi Administrativ, precum şi directorul Direcţiei Comerciale.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a solicitat Consiliului de Administraţie al companiei demiterea şefului aeoportului Otopeni, Gabriel Stroe, după ce a efectuat un control joi dimineata, gasind mizerie, ziduri rupte şi igrasie. „Am efectuat in aceasta dimineaţă o vizită inopinată în principala poarta de intrare a României şi anume Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulţumiţi de ceea ce văd în acest aeroport. La fata locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie...La plecări nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiţi sa stea pe marginea scărilor şi pe pervazul geamurilor. Mizeria şi delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie. Lipsa investiţiilor este vizibilă, deşi ar putea sa existe investiţii pentru că aceasta companie are buget generos. Mă declar total nemulţumit de acest management al companiei si cu siguranţă românii merita un altfel de management”, a postat Cuc pe Facebook.

„I-am solicitat preşedintelui Consiliului de Administraţie care m-a însoţit la această vizită să procedeze dacă dânsa este mulţumită de ce a văzut acolo să lase lucrurile aşa, dacă nu să procedeze la revocarea din funcţie a actualului director al aeroportului Otopeni”, a spus Cuc.