Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier în Constanţa

Autor: Cătălin Legănel 29.04.2019

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

Potrivit Poliţiei Constanţa, accidentul s-a produs pe din cauza vitezei neadaptate.

„A fost un accident rutier grav, la ieşire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat copaci dintr-un stufăriş. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Surse din anchetă spun că la volanul maşinii era creatorul de modă Răzvan Ciobanu.

Acesta era singur în maşină când s-a produs accidentul.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac verificări pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost un personaj controversat, fiind celebru atât pentru colecţiile sale, cât şi pentru viaţa personală.

A debutat în modă la vârsta de 19 ani, iar, în 2007, participa alături de creatoarea de modă Irina Schrotter la expoziţia internaţională de design vestimentar The Train de la New York, SUA. Însă, în 2010, a intrat în faliment, iar apoi, o perioadă, a absentat din viaţa publică, fiind plecat din ţară. În străinătate a colaborat cu mai multe branduri de modă, precum Armand Basi, Westwood şi Zara.

Tot în 2010, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor după ce ar fi cumpărat mai multe doze de cocaină de la dealeri, el fiind monitorizat de poliţişti sub acoperire care urmăreau o reţea de traficanţi de droguri în cluburile din Capitală şi în hoteluri de lux.

În ultimii ani, Răzvan Ciobanu a fost unul dintre juraţii concursului "Bravo, ai stil!" difuzat de Kanal D.

Anul trecut, Răzvan Ciobanu a fost audiat de DIICOT Ploieşti, fiind suspectat că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu. Dosarul viza mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc în zone bune ale Capitalei.

Răzvan Ciobanu şi-a făcut publică orientarea homosexuală, dar a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect.