Jaf ca în filmele de acţiune, terminat ca o comedie. Hoţii au aruncat în aer un bancomat în Arad, dar nu au reuşit să fure nimic pentru că aparatul era gol

Autor: Adriana Mit 01.05.2019

Un bancomat a fost aruncat în aer în oraşul Arad, în noaptea de marţi spre miercuri, însă hoţii nu au reuşit să fure nimic pentru că aparatul nu era alimentat cu bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, pe Calea Aurel Vlaicu din oraşul Arad.

Persoane necunoscute au folosit de un dispozitiv artizanal pentru a arunca în aer un bancomat aflat în clădirea în care-şi desfăşoară activitatea şi autogara din Arad.

Hoţii nu au reuşit să fugă cu niciun ban, pentru că aparatul nu era alimentat.

„Este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Nu au fost sustraşi bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Claudia Iuga.

La mijlocul lunii ianuarie a acestui an, un alt bancomat a fost aruncat în aer în oraşul Arad, iar hoţii au scos din aparat trei cutii metalice în care se aflau aproape 500.000 de lei. În luna martie, hoţii, un bărbat şi o femeie, au fost prinşi de poliţişti. Aceştia sunt bănuiţi şi că au încercat să fure bani dintr-un bancomat din Timişoara.