Inaugurare cu surprize: Premierul ungar Viktor Orban taie panglica celei mai mari fabrici de amestecuri de furaje din România

Autori: Vasile Magradean , Mediafax 04.05.2019

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va efectua, săptămâna viitoare, o vizită în Transilvania în cadrul căreia va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România, la Sânpaul, judeţul Mureş, şi va vizita Academia de Hochei pe Gheaţă din Cârţa, judeţul Harghita, transmite coresponden

Potrivit unui comunicat al UDMR transmis, joi, Viktor Orban vine în România la invitaţia Uniunii, urmând să aibă întâlniri cu conducerea acestei formaţiuni, cu reprezentanţii UDMR în administraţia publică şi cu cei au bisericilor maghiare.

„La invitaţia UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, preşedintele FIDESZ, soseşte într-un turneu de două zile în Transilvania. În 8 mai va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanţii UDMR în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi. Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Târgu Mureş şi va vizita Academia de Hochei pe Gheaţă din Cârţa şi Centrul de Protecţie a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din judeţul Harghita”, se arată în documentul citat.

La inaugurarea Academia de Hochei a Ţinutului Secuiesc, Viktor Orban va asista şi la un meci demonstrativ de hochei pe terenul din Cârţa.