Complexul hotelier Lebăda din Crişan (Delta Dunării), redeschis după o investiţie de 20 mil. euro în renovare şi reclasificare la cinci stele. „Tarifele variază între 80 şi 290 de euro pe noapte, estimăm un grad mediu de ocupare de 80%.“

Autor: Mirabela Tiron 08.05.2019

Complexul hotelier Lebăda din Crişan (Delta Dunării), scos la vânzare de ANAF la final de 2017 şi preluat de proprietarii Militari Residence (Constantin Căpăţână şi Iulian Robu), a fost renovat şi reclasificat la cinci stele în urma unei investiţii de 20 de milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

„Am renovat şi extins complexul hotelier, procesul a durat un an. Am dublat capacitatea de cazare la 140 de camere şi apartamente, trei restaurante, un centru spa pe 1.000 de metri pătraţi. Toată investiţia a depăşit 20 de milioane de euro şi s-a făcut din fonduri  proprii“, a declarat pentru ZF Laurenţiu Niculae, managerul complexului hotelier de cinci stele rebranduit sub numele de Lebăda Luxury Resort&Spa. El a lucrat anterior la complexul hotelier Egreta din Dunăvăţu de Jos (controlat de antreprenorul Ion Badea), fiind responsabil tot de renovarea şi reclasificarea acestuia.