Vanya Panayotova, CEO L’Oreal: Deschidem anul acesta primul magazin dedicat Yves Saint-Laurent din România

Autor: Alex Ciutacu 09.05.2019

L’Oreal va deschide pe piaţa locală primul magazin dedicat pentru brandul Yves Saint-Laurent, pe fondul unui consum puternic şi a unei pieţe de produse cosmetice care creşte constant de la an la an ajutată şi de trendurile din social media, explică Vanya Panayotova, CEO L’Oreal, în cadrul conferinţei ZF RETAIL 2019.

„Deschidem primul magazin Yves Saint-Laurent. Businessul a fost foarte bun în 2018, iar piaţa de cosmetice a mers foarte bine. Primul trimestru din 2019 păstrează trendul în mai multe segmente. Per total, consumatorii caută în continuare produse de înfrumuseţare şi cosmetică”, spune Vanya Panayotova, CEO L’Oreal, în cadrul evenimentului.

Segmentul de cosmetice şi produse de înfrumuseţare a primit un impuls sănătos din partea comportamentelor derivate din trendurile de social media.

„Consumul pe acest segment este alimentat de mai mulţi factori. Unul dintre ei este ideea de frumuseţe, care este o preocupare generală. Cu dezvoltarea social media, această exprimare a devenit un drive puternic pentru piaţa de cosmetice. Este principalul motiv pentru care deschidem magazine”, adaugă ea.

Ce a mai declarat în cadrul evenimentului: