Clincile Dr. Leahu pariază pe piaţa din Cluj şi investesc 2,3 milioane de euro în extindere. „Strategia de extindere include şi oraşele mai mici, piaţa stomatologică din Cluj este cea mai dezvoltată după Bucureşti.“

Autor: Georgiana Mihalache 10.05.2019

Reţeaua de clinici dentare Dr. Leahu, al doilea jucător din piaţa de stomatologie din România, se extinde pe o nouă piaţă şi deschide o clinică în Turda, judeţul Cluj, investiţia ridicându-se la 350.000 de euro. În toamna acestui an va fi inaugurat şi un centru de 17 cabinete în Cluj-Napoca, o investiţie de circa 2 milioane de euro.

„Strategia de extindere în ţară a clinicilor Dentare Dr. Leahu include pre­zenţa nu doar în oraşele mari, în cen­tre precum Cluj-Napoca, Timişoara, ci şi în oraşele mai mici. Este cazul clinicii din Piteşti, acum în Turda. În mod particular, piaţa stomatologică din Cluj este cea mai dezvoltată după cea din Capitală, de aceea ne dorim să facem in­vestiţii în acest judeţ“, a spus pentru ZF Ionuţ Leahu, CEO şi fondator al cli­nicilor dentare Dr. Leahu.