Urmează conferinţa ZF/CITR „Mind your Business and Open your Mind“. Bogdan Iliescu, neurochirurg: Managerii români nu ştiu să ceară ajutorul în situaţii de criză şi se consideră lipsiţi de soluţii

Autor: Alina-Elena Vasiliu 13.05.2019

♦ Marţi 14 mai începând cu ora 9.30 la JW Marriott Grand Hotel, Sala Constanţa, antreprenori, investitori, clienţi şi parteneri vor dezbate soluţii de actualitate pentru companiile în dificultate şi vor afla cum pot să transforme provocările în oportunităţi.

Companiile antreprenoriale româneşti nu ştiu să ceară ajutor atunci când încep să se confrunte cu probleme financiare, iar managerii se ambiţionează să le rezolve singuri, eşuând de multe ori. Aceasta este concluzia medicului neurochirurg Bogdan Iliescu.

„De departe, cea mai frecventă pro­ble­mă (cu care se confruntă companiile – n. red.) este incapacitatea de a acţiona eficient în situaţii de criză. Până la un punct, este ex­plicabil, dar nu este scuzabil. O altă pro­blemă este că nu ştiu să ceară ajutorul. Antre­pre­norul tre­buie să înveţe să ceară ajutorul. Cos­turile sunt minime compa­rativ cu costurile pe care le are ambiţia de a le face singur pe toate. Pro­blema cel mai greu de înţeles pentru mine este că se consideră lipsiţi de soluţii“, spune Bogdan Iliescu.

El va fi prezent ca speaker la conferinţa „Mind your Business and Open your Mind“, organizată de CITR şi Ziarul Financiar.