Electrogroup lansează o divizie dedicată proiectelor Smart City, condusă de Dragoş Nedelea, fost Business Development Manager la Telekom

Autor: Roxana Rosu 13.05.2019

Electrogrup, companie deţinută de fraţii Teofil şi Simion Mureşan şi de Marian Pantazescu, a lansat o divizie specială dedicată proiectelor de tip Smart City, coordonată de Dragoş Nedelea, fost Business Development Manager la Telekom, şi subordonată lui Adrian Florea, CEO Electrogrup.

Noua divizie va consolida capacităţile şi resursele companiilor din holding-ul E-INFRA, din care face parte şi Electrogroup.

“Implementarea soluţiilor Smart City se bazează în primul rând pe componente de infrastructură iar Electrogrup este, în esenţă, o companie de infrastructură, printre puţinele care funcţionează cu un capital integral românesc. Ambiţiile noastre de a deveni un campion regional implică şi prezenţa noastră directă, consistentă, într-un segment cu un viitor frumos şi sigur - Smart City. Îmi face plăcere să anunţ că cea mai de succes echipă Smart City din România se alătură Electrogrup şi pune bazele unei divizii dedicate, ce va capitaliza nu doar experienţa membrilor săi, ci şi bagajul consistent de resurse şi know-how al companiilor din grup", declară Adrian Florea, CEO Electrogrup.