Producătorul de soft Consignor îşi extinde biroul din Victoria Center, unde va ocupa 2.000 de metri pătraţi în următorii cinci ani

Autor: Roxana Rosu 15.05.2019

Compania de software Consignor, specializată în realizarea de  software pentru managementul livrărilor, îşi extinde biroul din Bucureşti în clădirea Victoria Center din centrul Capitalei, unde va ocupa 2.000 de metri pătraţi în următorii cinci ani.

Tranzacţia, intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, presupune securizarea suprafeţei existente, de 1.500 de metri pătraţi şi contractarea unui spaţiu suplimentar de 500 de metri pătraţi din toamna anului 2020.

„Această tranzacţie reconfirmă tendinţa ultimilor ani, în care firmele de IT, cel mai dinamic sector în piaţa locală de birouri, investesc în sedii de calitate, situate în zone centrale, cu acces la mijloace de transport în comun şi o gamă largă de servicii. Totodată, extinderea Consignor reprezintă o nouă dovadă că Bucureştiul are un bazin extins de talante IT, fiind o destinaţie strategică pentru marile companii de profil.”, a declarat Eduard Turcoman, Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Victoria Center este o clădire clasa A cu o suprafaţă închiriabilă de circa 8.500 de metri pătraţi, în portofoliul companiei germane GLL Real Estate Partners, unul dintre cei mai mari investitori din piaţa de birouri locală. Imobilul are un grad de ocupare de 100%, fiind situat la intersecţia dintre Calea Victoriei şi strada Frumoasă, la 300 de metri de staţia de metrou Piaţa Victoriei.

 „Suntem într-o perioadă de creştere rapidă şi, pe măsură ce ne dezvoltăm, facilităţile noastre trebuie să crească. În ultimii ani, Consignor Group a investit foarte mult în dezvoltarea de software şi a constatat că Bucureştiul este locul potrivit să angajăm noi talente în dezvoltarea IT. Prin urmare, este extrem de important să rămânem atractivi pentru angajaţii noştri şi să fim într-o locaţie cât mai avantajoasă pentru ei.” , a spus Andreea Nedelcu, Country Manager Consignor.