Antreprenorul Ştefan Mandachi, care a construit cu banii săi singurul metru de autostradă din Moldova: Erau zero kilometri de autostradă, acum s-au dublat

Ziarul Financiar 15.05.2019

După două luni de la protestul 15 minute, antreprenorul Ştefan Mandachi critică printr-un nou videoclip faptul că în Moldova nu este niciun kilometru de autostradă. „Fix două luni au trecut din 15 martie, şî eu văd fix zero kilometri de autostradă în Moldova”, a scris suceveanul, pe Facebook.

Antreprenorul, care în urmă cu două luni a inaugurat simbolic unicul metru de autostradă din Moldova, a remarcat sarcastic că de la mişcarea #şîeu, numărul kilometrilor de autostradă din Moldova s-a dublat: „Erau 0 kilometri, în două luni s-au dublat”.

Ştefan Mandachi a realizat un colaj video în care apar declaraţii aparţinând lui Liviu Dragnea împreună cu declaraţii aparţinând lui Klaus Iohannis.

În noul videoclip postat de sucevean, se remarcă discursul liderului PSD în care spunea „Plec să văd dacă s-au început lucrările de autostradă”, iar Mandachi îi răspunde „zero”, „nimic”.

De asemenea, Mandachi a introdus în videoclip declaraţiile lui de dinainte de protest: („Lasă elevii cu 15 minute mai mult în Pauză”, „Lasă mistria jos pentru 15 minute”) cărora le-a adăugat o secvenţă dintr-o declaraţie aparţinând lui Dragnea: „Nişte şmecheri”.

În videoclip apare şi preşedintele spunând „Şî eu”.