Stelian Câmpianu, ETA2U Timişoara: În 2019 mizăm pe o creştere de 20% a businessului, la peste 260 mil. lei. „Vedem creşteri pentru toate tipurile de servicii, soluţii şi echipamente IT.“

Autor: Ioana Nita 16.05.2019

Compania ETA2U din Timi­şoara, cel mai mare inte­gra­tor IT din afara Capitalei, are în plan să îşi crească anul acesta businessul cu circa 20%, la peste 260 milioane de lei, bazându-se atât pe atragerea de noi proiecte, cât şi pe reluarea celor care s-au amâ­nat anul trecut.

În 2018, afa­cerile companiei s-au situat la 218,2 milioane de lei, cu 10% mai mari faţă de 2017.

„Anul acesta mizăm pe o creştere a afacerilor de 20%. Ve­dem creşteri pentru toate tipurile de servicii, soluţii şi echipamente IT. În primul rând, în 2020 se ter­mină suportul pentru Windows 7. S-au ţinut calculatoarele vechi cât de mult s-a putut, însă acum com­pa­niile vor fi nevoite să le schimbe. De asemenea, vedem că se fac in­vestiţii în infrastructura de reţea - ser­vere, dar şi în soluţiile de se­curitate IT. Companiile îşi dau seama că nu mai este de ajuns ca reţeaua să fie protejată minimal, doar de un simplu antivirus şi un firewall“, a declarat pentru ZF Stelian Câmpianu, directorul exe­cutiv al ETA2U.