Recrutare surpriză: Mihaela Mitroi, unul dintre cei mai cunoscuţi consultanţi fiscali, a devenit partener în cadrul EY, după ce a plecat de la PwC în ianuarie. „Schimbările legislative frecvente necesită dezvoltarea echipei noastre.“

Autor: Roxana Rosu 17.05.2019

Mihaela Mitroi, unul dintre cei mai cunoscuţi consultanţi fiscali, care a făcut carieră timp de 20 de ani la firma de audit şi consultanţă PwC, a intrat în echipa EY, în calitate de Partener în cadrul departamentului de Asistenţă Fiscală şi Juridică.

Ea a plecat din PwC în luna ianuarie. În urma unor reorganizări la nivelul PWC făcute anul trecut, Mihaela MItroi a plecat iniţial din poziţia de şef al echipei de fiscalitate pentru a se ocupa de new development. 

Din noua poziţie, MIhaela Mitroi va avea şi rolul de lider al activităţii de consultanţă fiscală şi juridică în clusterul de Sud al regiunii EY Europa Centrală şi de Sud-Est şi Asia Centrală (CESA). Acest cluster include România, Moldova, Bulgaria, Albania, Muntenegru, Macedonia, Grecia, Malta şi Cipru.