Transformările aduse de internet şi tehnologie, la ICEE.fest: UPGRADE 100, în iunie, în Bucureşti

Autor: Razvan Tupa 20.05.2019

iCEE.fest se lansează sub un nou nume, UPGRADE 100, şi aduce în Capitala României peste 140 de speakeri, experţi şi autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet şi de noile tehnologii, în cel mai amplu festival de acest tip care a avut loc vreodată în ţara noastră şi în regiune.

Festivalul, care va avea loc în 13 şi 14 iunie, a anunţat luni o agendă complexă (care se poate consulta la adresa iceefest.com/agenda-2019), ce cuprinde mai multe evenimente în paralel.

Între capetele de afiş ale manifestării se numără un eveniment de digital & tech cu speakeri-vedetă precum Salim Ismail, cofondator "Singularity University", cunoscutul futurolog Matthew Griffin, speakerul profesionist David JP Phillips, "Mr. Death by PowerPoint" şi alţi invitaţi

Ediţia 2019 se anunţă drept o conferinţă a giganţilor globali, la Bucuresti: cel mai mare număr de speakeri şi traineri de la Google, Facebook, LinkedIn şi din partea altor playeri globali majori (Facebook şi Google având scene dedicate, câte o zi întreagă) care au participat vreodată la un eveniment de acest tip organizat în România

Un eveniment important dedicat startup-urilor, "UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch" va înlocui "200 Seconds of Fame" anul acesta, deoarece câştigătorul competiţiei din cadrul festivalului va primi si o finanţare de minim 50.000 de euro, din partea fondului de investiţii GapMinder, au anunţat organizatorii.

Vor fi nu mai puţin de 11 conferinţe specializate, pe 11 direcţii. Unor linii ca disruptive innovation, advertising & marcom, creativity & VR/AR experiential, ecommerce & retail, digtal content & adtech, fintech & emoney, ehealth & medtech, tech & democracy, startups & investments, li se adaugă noi teme, ca AI & robotics şi video gaming & entertainment.

Speakerii grupaţi pe fiecare linie de conţinut sunt anunţaţi la adresa www.iceefest.com/speakers.

Biletele pentru festival se vor scumpi începând de marţi şi pot fi cumpărate de pe site-ul oficial, iceefest.com/book-now.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti, pentru al 8-lea an consecutiv, şi este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife şi a altor susţinători.