ZF Live. Igor Leşan, proprietar Staţia RomBeer: Vrem să deschidem 50 de unităţi în sistem de franciză în trei ani şi 250 de unităţi proprii în toată ţara

Autor: Alexandra Cepăreanu 28.05.2019

Investiţia într-un magazin sub brandul Staţia RomBeer este de 40.000 de euro, cu recuperare în 12-18 luni de la deschidere.



Staţia RomBeer, magazinul care vinde aproxi­ma­tiv 27 de tipuri de bere artizanală produsă local, are în plan extinderea cu 50 de unităţi în sistem de franciză în Capitală şi 250 de magazine proprii la nivel naţional, în următorii trei ani, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Igor Leşan, proprie­tarul businessului.

„Ne-am propus să deschidem în regim de franciză 50 de unităţi în Bucureşti, în cartiere, pentru că afacerea noastră nu se pretează pentru zona de centru sau pentru zona de business, şi încă 250 de unităţi proprii în ţară, în următorii trei ani. Într-o lună jumătate o să înceapă să se deschidă deja câteva  francize“, a spus Igor Leşan.

Investiţia într-un magazin sub brandul Staţia RomBeer este de 40.000 de euro, cu recuperare în 12-18 luni de la deschidere, a spus antreprenorul.