Daniel Mischie, CEO al City Grill: Masa de prânz este tot mai des servită la birou sau acasă. Traficul şi confortul de a mânca acasă sau în locurile special amenajate de la locul de muncă vor înlocui pe termen lung prânzul în oraş

Autor: Cristina Bellu 30.05.2019

Grupul City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria resta­urantelor, controlat de antreprenorul Dragoş Petrescu, estimează venituri de 42 mil. euro pentru anul în curs, în creştere cu 11% faţă de rezultatul obţinut în 2018.

Businessul pornit în urmă cu 15 ani cu o unitate localizată în cartierul Primăverii din Ca­pitală şi cu 50 de angajaţi a ajuns să de­ţină în prezent 9 branduri, 18 restaurante şi cafenele şi o să gestioneze o echipă formată din 1.350 de persoane, Grupul City Grill fiind unul dintre cei mai importanţi anga­ja­tori români care activează în industria HoReCa.