Compania de construcţii Consola Grup, care ridică proiectul The Light de la Politehnică, şi-a dublat afacerile în ultimii şase ani şi a ajuns la 72 milioane lei în 2018

Autor: Alina-Elena Vasiliu 31.05.2019

Firma este deţinută integral de omul de afaceri Nicolae Boştină, potrivit datelor de pe site-ul listafirme.ro, iar ca administrator figurează Andrei Cosmin Boştină.



Compania de construcţii Consola Grup Construct, deţinută de omul de afaceri Nicolae Boştină, şi-a majorat afacerile cu 13% în 2018 şi a ajuns la 72,1 milioane de lei, după ce a început să lucreze la proiecte imobiliare noi, precum ansamblul The Light din zona Politehnicii, o investiţie a companiei River Development.

Astfel, în decurs de şase ani – în perioada 2013-2018 – afacerile Consola Grup Construct s-au dublat, după cum reiese din datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Numărul de angajaţi a fluctuat uşor în acelaşi interval, media anului 2018 fiind de 140. Cea mai mare creştere a afacerilor a avut loc în 2017, când businessul aproape s-a dublat faţă de anul anterior.

Oficialii companiei nu au dorit să comenteze rezultatele obţinute anul trecut de Consola Grup Construct.