Contestaţie retrasă, Metrorex reia procedura de atribuire a contractului 1 Mai - Tokyo

Autor: Mediafax 04.06.2019

Metrorex va relua procedura de atribuire a contractului pentru proiectarea şi execuţia structurii de rezistenţă a secţiunii 1 Mai – Tokyo de pe Magistrala 6 1 Mai - Otopeni, după retragerea unei contestaţii, anunţă compania.

În data de 15.03.2019, Metrorex a publicat în SEAP anunţul de participare pentru proiectarea şi execuţia structurii de rezistenţă a secţiunii 1 Mai – Tokyo, „Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni). Un operator economic a depus o contestaţie în data de

28 mai, iar în urma măsurilor de remediere, contestaţia a fost retrasă în data de 31 mai.

Procedura de atribuire va continua după ridicarea suspendării în urma pronunţării soluţiei Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), urmând ca termenul limită de depunere a candidaturilor să fie decalat cu 20 de zile. Proiectul Magistrala 6, 1 Mai – Otopeni, este finanţat din fonduri de la bugetul de stat şi din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020. Valoarea estimată a obiectivului de investiţii fără TVA este de 1.269.784.510 lei.