Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft: Dezvoltăm o suită de soluţii noi pe care se va baza viitorul companiei şi care va genera 50% din venituri în 2022. Anul acesta, compania ţinteşte afaceri de 23 de milioane de euro, cu 20% mai mari faţă de 2018

Autor: Ioana Nita 05.06.2019

TotalSoft, unul dintre cei mai im­portanţi producători de soft­ware de pe piaţa locală, parte a grupului turc Logo începând cu anul 2016, lucrează în prezent la dezvoltarea unei suite de soluţii noi pe care se va baza viitorul companiei, aceasta urmând să genereze jumătate din veniturile furni­zorului de software peste trei ani. Noile so­luţii software marca TotalSoft vor fi lansate în toamna acestui an, potrivit re­prezentanţilor companiei.

„Lucrăm la o serie de soluţii noi pe care se va baza viitorul TotalSoft. Vrem ca acestea să genereze peste 50% din veniturile noastre până în 2022. TotalSoft a avut avantajul că a dezvoltat primul anumite soluţii software pentru diferite industrii şi aşa a reuşit să fie lider pe diverse segmente. Nu poţi păstra însă poziţia de lider dacă nu continui să inovezi. Am început să investim semnificativ în inovaţie“, a declarat Gorkem Tursucu, CEO-ul TotalSoft. El nu a oferit detalii exacte despre noile soluţii, însă a precizat că acestea vor asigura o „conectivitate continuă“ pentru companii.