Grupul Fratelli şi-a bugetat o creştere de 33% a businessului în 2019 după deschiderile de restaurante de la parterul birourilor Vastint

Autor: Cristina Roşca 10.06.2019

♦ În perioada 2017-2019 businessul are un plus de 60%, până la 68 de milioane de lei. Cifrele nu includ rezultatele francizelor.



Grupul Fratelli, care cuprinde mai multe clu­buri, bistrouri şi restaurante, şi-a bugetat pen­tru acest an afaceri de 68 de milioane de lei, în urcare cu o treime comparativ cu re­zul­tatele din 2018. Avansul vine după un alt plus de două cifre (18%) în 2018 faţă de 2017, conform calculelor făcute de ZF pe ba­za datelor communicate de oficialii companiei.

Cifra de afaceri reprezintă rezultatul la nivel de grup, mai exact au fost cumulate rezultatele companiilor care operează toate localurile din Bucureşti şi Mamaia. Acestea sunt deţinute toate de cei patru fondatori - arhitectul Mihai Popescu, fratele său geamăn Liviu Popescu şi doi prieteni, Dani Caramihai şi Nicu Mergeani. Rezultatele nu cuprind însă şi afacerile francizelor Fratelli din Timişoara, Constanţa sau Iaşi.