Monica Iovianu, o tânără din Constanţa, a investit 10.000 de euro într-un laborator de prăjituri

Autor: Florentina Niţu 11.06.2019

În următorii doi - trei ani, Monica Iovianu îşi propune să dezvolte businessul astfel încât să se susţină singur.

Monica Iovianu, de meserie cofetar-patiser, a pus pe picioare anul trecut un laborator de cofetărie în Constanţa cu fonduri proprii, a căror valoare s-a ridicat la 10.000 de euro. Ideea afacerii a apărut în 2016, din pasiunea antreprenoarei, încă din copilărie, pentru dulciuri.

„Totul a început în anul 2016. Terminasem concediul de creştere a copilului, soţul meu era plecat în Anglia şi nu mă puteau întoarce la muncă, pentru că nu era corect faţă de copii. Astfel, am decis că trebuie să fac ceva util, dar care să-mi şi placă. Într-o zi, în luna iunie a acelui an, am decis să fac prăjituri pentru cei mici. Acela a fost momentul în care am simţit că mi-am găsit calea. (…) Eu sunt la bază cofetar-patiser, dar nu am profesat până acum trei ani“, povesteşte Monica Iovianu, fondatoarea brandului Prăjituri Dobrogene by Monica Iovianu.