Emil Ion, Mainfreight România: În 2018 am câştigat noi contracte şi am investit în camioane

Autor: Mădălina Dediu Panaete 12.06.2019

Compania dispune de un parc auto de 50 de camioane şi utilizează 23.000 mp de spaţii de depozitare disponibile în trei localităţi.

Emil Ion, managing director al com­paniei de logistică Mainfreight România, parte a grupului neozeelandez Main­freight, spune că 2018 a fost un an bun pen­tru businessul companiei pe care o con­duce şi că a fost un an în care Main­freight a înregistrat o creştere a activităţii.

„Cele mai mari realizări ale com­paniei anul trecut au fost reprezen­tate de conso­li­darea parteneriatelor existente, precum şi de câştigarea de noi contracte de servicii lo­gistice integrate, susţinute de dezvoltarea ca­pacităţilor de depozitare şi transport“, a spus managerul care con­du­ce o companie cu o cifră de afaceri de circa 107 de milioa­ne de lei (circa 23 mil. euro) în 2018. Com­pa­nia a avut anul tre­cut o creştere a cifrei de afaceri de 30% com­parativ cu anul an­te­rior. Creşterea a fost determinată de atra­gerea de noi cli­enţi de servicii logistice inte­grate, con­form managerului. În 2017, Main­freight România a avut o cifră de afa­ceri de peste 82 de milioane de lei (circa 18 mil. euro), arată datele de la Ministerul de Finanţe.