Casa de avocatură RTPR Allen & Overy a promovat-o pe Alina Stăvaru în poziţia de Partener

Autor: Cristina Bellu 12.06.2019

Casa de avocatură RTPR Allen & Overy anunţă promovarea Alinei Stăvaru în poziţia de Partener, după zece ani de activitate în cadrul firmei. Ea va completa astfel echipa de parteneri formată din Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici şi Valentin Berea.

„Este o premieră pentru noi să facem un astfel de anunţ de promovare din interior. Alina Stăvaru este printre cei mai talentaţi avocaţi din piaţă, iar contribuţia ei importantă în dezvoltarea practicilor de M&A şi Dreptul muncii, recunoaşterea în piaţa locală şi internaţională ne-au convins că merită pe deplin această promovare”, explică Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR Allen & Overy.

Alina Stăvaru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 2004. Timp de patru ani a lucrat pentru o casă de avocatură britanică, iar în 2009 s-a angajat la RTPR Allen & Overy, parcurgând pe rând toate nivelurile ierarhice. În ultimii cinci ani, a performat din calitatea de Counsel. Din 2017, este Secretar al South Eastern Europe’s Private Equity and Venture Capital Association.