Un start-up pe zi: Trei tineri din Cluj au pus pe picioare un restaurant cu paste „to go“ şi au ajuns la afaceri de 120.000 de euro

Autor: Florentina Niţu 17.06.2019

Originari din Satu Mare, Lucian Manta, Vlad Laptes şi Carmen David, trei tineri veniţi la facultate în oraşul Cluj-Napoca, au pus pe picioare un restaurant cu paste „to go“ în 2014, cu fonduri proprii de circa 10.000 de euro. Conceptul restaurantului Pasta la Vista To Go a pornit de la o discuţie între cei trei gurmanzi, iubitori de paste, care şi-au dat seama că posibilităţile de a mânca din mers sunt reduse în România.

„Am deschis Pasta La Vista To Go când aveam 27 de ani, iar fiecare dintre noi avea un loc de muncă stabil. Pur şi simplu ne-am încăpăţânat să implementăm această idee de paste «to go». Ideea a apărut când ne-am dat seama că, la vremea respectivă, variantele de a mânca ceva din mers sunt limitate“, povestesc fondatorii businessului Rivier Pasta SRL.