Americanii de la HP Inc. au ajuns la peste 1.300 de angajaţi în România şi continuă recrutările. În 2018 afacerile locale ale HP au crescut cu 21%, ajungând la 305 mil. lei

Autor: Ioana Nita 18.06.2019

Anul trecut, afacerile locale ale HP Inc. au crescut cu 21%, la 305 milioane lei, compania majorându-şi atât vânzările de sisteme PC, cât şi cele de echipamente de imprimare.



HP Inc. România, subsidiara locală a companiei ame­ricane cu acelaşi nume, unul dintre cei mai mari producători de computere, imprimante şi furnizori servicii de IT din lume, şi-a mărit echipa cu 30% în ultimii trei ani, ajungând la peste 1.300 de angajaţi în prezent. Astfel, de la înfiinţarea repre­zentanţei HP Inc. în România la 1 noiembrie 2015, după divizarea operaţiunilor gigan­tului american Hewlett-Packard, compania a recrutat constant şi are în continuare planuri de creştere a echipei locale.

„Ne propunem să continuăm creşterea numărului de angajaţi ai HP Inc. în România. Acest număr a crescut cu peste 30% în ultimii trei ani şi jumătate, ajungând la peste 1.300 angajaţi, ceea ce ne plasează în top 3 reprezentanţe HP Inc. în Europa, cu cea mai bună reprezentare pentru vânzări end-to-end. Avem 13 divizii ale HP Inc. prezente în România, oferind servicii în aproximativ 25 de limbi“, a declarat pentru ZF Mugur Pantaia, managing director în cadrul HP Inc. România.